Publicitate in presa scrisa – Avantajele uitate

Publicatatea in presa scrisa a fost luata mult prea putin in considerare de catre noii antreprenori, tinand cont de avantajele pe care acest tip de publicitate le poate oferi.Mai nou, toata lumea se axeaza pe publicitatea online, care are o multitudine de dezavantaje.

Am mai scris acum ceva timp despre avantajele anunturilor in presa scrisa, iar acum o sa reiau acel topic de discutii pentru ca acest subiect este prea putin dezbatut pe internet.

Sa facem o scurta comparatie a publicitatii in presa scrisa cu publicitatea in mediul online :

  1. Posibilitatea de modificare a anunturilor si de control asupra publicarii acestora este mult mai ridicata in presa scrisa decat in mediul online.Este de retinut faptul ca pe internet, anunturile sunt preluate de mai multe site-uri de la site-urile principale ce publica anunturi.Odata publicat anuntul dumneavoastra pe un anume site, acesta va fi publicat ulterior pe o multime de site-uri si nu va fi copiat intocmai.In concluzie, controlul asupra publicarii anuntului dumneavoastra s-a pierdut total.
  2. In presa scrisa puteti modela anuntul in functie de preferinte. Anuntul poate fi modelat la nivel de continut, forma si pozitionare.Aceasta este o diferenta majora fata de site-urile de anunturi, care normal nu ofera aceasta oportunitate pentru clienti/utilizatori.Sa ne gandim ca va doriti sa publicati un anunt pe unul din site-urile importante de anunturi online, insa nu va place cum este editat continutul anuntului dumneavoastra, iar avantajele care ar putea duce la vanzarea produsului/serviciului nu sunt puse in valoare.In cazul in care folositi publicitatea in presa scrisa, puteti controla si aceste lucruri.Putem trage de aici o a doua concluzie : puteti pune in evidenta avantajele produsului/serviciului dumneavoastra mult mai bine in presa scrisa, decat atunci cand publicati anunturile in mediul online.
  3. Impactul publicitatii in presa scrisa este mult mai mare decat publicitatea in mediul online sau la TV.De exemplu anuntul in ziare poate oferi accesul la un numar mai mare de adulti decat ar putea oferi o publicitate de mai mult de 15 minute la o televiuziune.Impresionant, nu ?

Mai multe despre anunturi in ziare nationale , puteti afla pe mediapress.ro .