Publicitate anunturi in ziar cu plata prin CARD sau SMS

Daca ti-ai dorit vreodata sa publici anunturi in ziare nationale direct de la tine de acasa, atunci ai ajuns unde trebuie ! Mediapress Advertising iti ofera aceasta posibilitate si o diversitate de metode prin care poti achita anuntul pe care doresti sa il publici intr-un ziar. Doresti sa eviti cozile si deplasarile la diferite sedii pentru achitare ? Foloseste una dintre cele doua metode enumerate mai jos :

  1. Anunt cu plata prin SMS – Daca alegeti aceasta modalitate, atunci trebuie sa umezi cativa pasi simpli. In primul rand trebuie sa stiti ca plata prin SMS se face doar daca pretul comenzii nu depaseste 100 de lei.Presupunand ca nu depasiti aceasta suma, va trebuie sa trimiteti unul sau doua SMS-uri (Vodafone, Orange sau Telekom) si veti primi una/doua parole, acestea urmand sa fie folosite pentru confirmare pe PAGINA DE CONFIRMARE A PLATII .
  2. Anunturi cu plata cu cardulPlata se face instantaneu pe site-urile noastre si nu se percepe nici un fel de taxa. Sunt acceptate carduri emise sub siglele Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Simplu, nu ? Sunt doar cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi si o sa vezi anuntul tau in paginile ziarelor in maxim 24 de ore de la data publicarii. Pentru mai multe detalii poti folosi si datele de contact de mai jos :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro