Unde gasesti cursuri de tenis pentru copii in Bucuresti?

Tenisul este considerat unul dintre cele mai dinamice sporturi care implica multa libertate de miscare pe teren si solicita toate grupele de muschi. Tenisul este un sport ce poate fi practicat inca de la varste fragede. Coordonarea miscarilor si educatia sportiva sunt atuuri pe care jucatorii de tenis le dobandesc.

Sportul reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri in cresterea armonioasa si sanatoasa a copiilor, de aceea va propunem cursurile de tenis oferite de Curs-Tenis.ro.

Pentru copii oferim prima sedinta gratuita pentru a afla daca tenisul este este pe placul copilului. Dumneavoastra trebuie doar sa achitati costul de inchiriere la un pret redus.

Cursurile de tenis pentru copii se desfasoara zilnic la baza sportiva Tenis Club Drumul Taberei din Bucuresti, sectorul 6. Toate cursurile sunt sustinute de catre Ciobanu Catalin Viorel, atrenor international, acesta fiind specializat in initierea copiilor in drumul catre performanta.

O sedinta dureaza 55 de minute si va fi sustinuta de un antrenor licentiat. Cursurile vor fi impartite pe grupe de cate 3-6 copii in functie de varsta, pentru 4-7 ani, 8-11 ani si 12-14 ani. O grupa va avea intre una si 3 sedinte pe saptamana in functie de fiecare cursant.


Rachetele si mingile vor fi puse la dispozitia copiilor gratuit. Abonamentul pentru cursurile de tenis este valabil timp de 30 de zile incepand cu prima sedinta, acesta include tariful pentru antrenorul licentiat si inchirierea terenului de tenis.

In functie de preferintele dumeavoastra si aptitudinile copilului puteti alege tipul de abonament care se potriveste. In cazul in care cursantul nu s-a prezentat la o sedinta, aceasta poate fi recuperata in termen de 30 de zile.

Rezerva lectia pentru copilul tau pe site-ul http://www.curs-tenis.ro/ sau la numarul de telefon 0732.107.006!